Novosti

Sudjelovanje na konferenciji "Hrvatski dani sigurnosti"

Održana je  14. po redu konferencija Hrvatski dani sigurnosti u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti koja okuplja vrhunske gospodarstvenike i menadžere sigurnosti. Glavna tema ovogodišnje konferencije bila je izazovi u korporativnoj i privatnoj sigurnosti uslijed COVID-19 situacije. Teme obrađene na konferenciji bile su korporativna i kibernetička sigurnost, upravljanje rizicima te nove tehnologije iz područja tehničke zaštite koje doprinose sigurnosti tvrtke i ljudi u novonastaloj situaciji.

Kroz panel rasprave obrađene su teme gospodarstva i kibernetičkih prijetnji u COVID-19 svijetu, a tema trećeg panela bila je Novi zakon o privatnoj zaštiti. Održana je i promocija knjige “Korporativna sigurnosti okruženju pandemije COVID-19” autora Lana Djurkin König, Alen Delić, Alen Ostojić, Branko Mihaljević te tradicionalna tombola čiji je sav prihod namijenjen u humanitarne svrhe.

Alate za sigurno poslovanje predstavile su tvrtke Diverto, Dahua Technology, Eccos inženjering, King ICT te Tehnozavod Marušić. Ispred Tehnozavoda predavanje je održao Marko Sikirica, zamjenik direktora operative, na temu Digitalna transformacija sigurnosti i predstavio platformu Supervisor kao odgovor na izazove poslovanja u budućnosti s kojima se već susrećemo.

Zadnje objavljeno