Novosti

Odgovornost prema zajednici: Sponzorstva i donacije u 2021.

Društveno odgovorno poslovanje u svom širem smislu vrijednost je poslovanja tvrtke Tehnozavod Marušić d.o.o. Kroz sponzorstva i donacije tvrtka nastoji promovirati vrijednosti koje dijeli sa svojim društvenim okruženjem, a to su obrazovanje, odgovornost i briga prema široj zajednici. U pregledu donosimo aktivnosti i potpora udrugama i akcijama u kojima je tvrtka sudjelovala od početka 2021. godine.

Od većih donacija ističe se potpora Udruzi „Savršen krug“ u nabavci prijevoznog sredstva koje će pomoći članovima udruge u njihovom humanitarnom radu. Pomagali smo potresom pogođena područja kroz nabavu materijala potrebnom za obnovu stambenih objekata. Prepoznali smo djelovanje sljedećih udruga i u obliku donacije pomogli njihovom radu: Udruga oboljelih branitelja istočne Slavonije, Udruga za promicanje civilnog društva, Udruga slijepih „Šestočka“, Udruga „Kap solidarnosti“. Surađujemo s Visokom učilištem Algebra promičući vrijednost obrazovanja i cjeloživotnog učenja.

Važna nam je i briga za najmlađe članove našeg društva te smo donirali moderan sustav vatrodojave za Dječji vrtić Petrinjčica.

Zaposlenici Tehnozavoda pokazuju svoj pozitivan duh i vrijednosti u svemu što rade i kroz sudjelovanje u humanitarnim ciljevima u svojim lokalnim zajednicama u kojima žive i djeluju.

Zahvaljujemo svim zaposlenicima, kupcima i dobavljačima što zajedno promičemo društveno odgovorno poslovanje i činimo dobro zajednici u kojoj živimo i radimo.

Zadnje objavljeno