O nama

Vrijednosti

Društvena odgovornost

Certifikati

Reference

Neki od projekata

Naš tim

O nama
Od ideje do rješenja

Tehnozavod d.o.o. osnovan je 1964. godine pod imenom Zavod za tehničku kulturu. Od ranih 60-tih godina tvrtka se bavi različitim područjima i sustavima tehničke zaštite, sigurnosti te audio-video sustava za poslovne potrebe. Od tada pa sve do danas tvrtka visoko kotira na tržištu tehničke zaštite sa više od 19 000 ugrađenih sustava na raznovrsnim objektima. U radnom vijeku tvrtke projektanti i serviseri suočeni su sa raznim izazovima kojima se doskače specifičnim, a ponekad i unikatnim, rješenjima. U skladu s tim nastaje slogan kojim se tvrtka vodi – „Od ideje do rješenja” koji najbolje opisuje predanost, cjelovitost i inovativnost zaposlenika kod izrade rješenja za krajnje korisnike. Tehnozavod d.o.o. iznimno raste u posljednjih nekoliko godina te iznova pokazuje da je ukorak s vremenom. Dokaz toga su ostvareni rezultati uz konstantno ažuriranje hardverske i softverske opreme te razvoj noviteta u svijetu tehnologije.

Vrijednosti
Zadovoljstvo korisnika je na prvome mjestu.

Tvrtka Tehnozavod d.o.o. u svom dugogodišnjem radu posebnu pozornost posvećuje profesionalnosti poslovanja, kvaliteti i pouzdanosti opreme sa svrhom većeg zadovoljstva klijenata pri projektiranju, instaliranju i servisiranju sustava tehničke zaštite osoba i imovine.

Timom stručnih i kompetentnih inženjera – projektanata te tehničara – servisera zagarantiran je profesionalno odrađen posao i zadovoljstvo klijenata. Svaka konstruktivna povratna informacija klijenata je dobrodošla, čime se unapređuje razina usluge i izvršavanja posla.

F5BF724D-CBD2-4C4E-99CD-A02B3EB1CFA7 Created with sketchtool.
Stručnost
Tvrtku čini više od 90 zaposlenika čije struke i kompetencije garantiraju profesionalan pristup razvoju i ostvarenju ideja korisnika.
5A294A18-8763-4C9C-AC55-F086D874754C Created with sketchtool.
Profesionalnost
Svakom projektu i poslu pristupa se odgovorno i profesionalno. Dokaz kvalitetnog rada je dugogodišnje prisustvo kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu uz velik broj sustava koji su osmišljeni, instalirani i održavani do današnjeg dana.
112CFE59-D4BB-44F1-AA94-D2305E44B6EC Created with sketchtool.
Pouzdanost
Vrlina koja je izgrađena u tvrtci kroz godine, a odlikuje se garancijom uspješnog obavljanja svakog zadatka u zadanom vremenskom razdoblju i unaprijed određene radne uvjete.
4F2DEB11-3778-4BFC-84FE-7F064187BC0F Created with sketchtool.
Timski rad
Tvrtka se kontinuirano bavi svojim zaposlenicima koji radeći u timovima postižu rezultate čija kvaliteta nadilazi pojedinačna postignuća članova. Međusobna suradnja i pomaganje je važna komponenta uz koju svaki zaposlenik raste i širi vlastito iskustvo.
D0B9F519-BFD7-49CF-9E22-68DE788C58D8 Created with sketchtool.
Društvena odgovornost
Poslovnim procesima upravlja se društveno odgovorno te u skladu s interesima društva. Društvena odgovornost tvrtke temelji se na etičkom ponašanju i skladu sa zakonom i ostalim pravnim regulativama.
D9DC6983-8EE9-491B-84B2-562E9F0D883D Created with sketchtool.
Kontinuirani razvoj
Razvoj ideje i osmišljanje rješenja predstavlja izazov čijem ishodu pridonosi najmodernija tehnologija i programski alati koje tvrtka kontinuirano ažurira i primijenjuje. Redovito osposobljavanje zaposlenika te polaganje certifikata garantiraju ažurnost projekata u skladu sa tehnološkim trendovima.
Certifikati
Potvrđena i dokazana osposobljenost za korištenje raznih proizvoda.

Izdavanjem certifikata potvrđuje se razina znanja koju tvrtka i pojedinci imaju o tematici vezanoj uz konkretne proizvode ili tehnologije. Kroz desetljeća rada i edukacije tvrtka i djelatnici posjeduju na stotine certifikata kojima se dokazuje osposobljenost za korištenje raznovrsnih proizvoda. Uz to posebna pažnja pridaje se certifikatima kojima se potvrđuju poslovni procesi te briga prema okolišu i zaštiti informacija na vrlo visokoj razini, što dokazano poboljšava povjerljive partnerske odnose pri najkompleksnijim poslovima.

Certifikat ISO 45001
Certifikat ISO 45001 zagovara pozitivan i aktivan odnos prema sigurnosti zaposlenika te zaštitu na radu kao važan pokazatelj poslovne uspješnosti. Certifikatom se potvrđuje da su rizici za zdravlje i sigurnost na radu u organizaciji u prihvatljivim granicama te da je organizacija usklađena sa zakonskim zahtjevima.    
Certifikat ISO 9001
Certifikat ISO 9001 dobiven je 2000. godine za dokazanu kvalitetu upravljanja procesima razvoja, projektiranja, proizvodnje, instaliranja i održavanja sustava tehničke zaštite i konferencijskih sustava. Otada se redovito obnavlja te koristi za konstantno usavršavanje poslovanja.
Certifikat ISO 14001
Certifikat ISO 14001, kojim se dokazuje poštivanje međunarodnih normi u upravljanju zaštitom okoliša, dobiven je 2009. godine. Odnosi se na sve poslove kojima se tvrtka bavi uključujući projektiranje, ugradnju i održavanje sustava tehničke zaštite i audio-video sustava.
Certifikat ISO 27001
Certifikat ISO 27001, dobiven je 2011. godine za cjelokupno poslovanje prve hrvatske tvrtke u području tehničke zaštite. Njime se dokazuje štićenje osjetljivih informacija od neovlaštenog pristupa i izmjena. Certifikatom se garantira sigurnost proizvoda koje tvrtka nudi krajnjim korisnicima.
Reference
Pouzdanost i partnerstvo su komponente dobre suradnje.

Kao tvrtka s više od 50 godina staža u području tehničke zaštite te najvećim brojem projektanata i servisera, Tehnozavod d.o.o. izvodio je i stekao iskustvo na jednim od najzahtjevnijih projekata. Svaki pojedinačni posao nešto je čime se tvrtka ponosi, ali i koristi kao referencu za nove kompleksne projekte. Kroz godine rada i izazova zaposlenici su sudjelovali na različitim projektima prolazivši kroz brojne vrste integracija i osmišljanja tehničkih rješenja za raznovrsne objekte – od visokorizičnih do specifičnih. Kao vrhunski izbor za velik broj korisnika te konstantno pomicanje granica zaposlenika uz usvajanje novih vještina, pokazao se segment visokorizičnih poslova velike složenosti. Veliko povjerenje Tehnozavodu povjerili su vlasnici i uprave brojnih tvrtki raznovrsnih objekata na kojima su ugrađeni, bilo pojedinačni bilo integracijski, sustavi tehničke zaštite.  

5E0348DB-08AD-4280-8122-DA65BF3BFF99 Created with sketchtool.
BB6E234E-CDE8-4FD4-B679-C42818E264F1 Created with sketchtool.
Slogan koji nas usmjerava je „Od ideje do rješenja“ i našim korisnicima pružamo cjelovitu podršku kako bi dobili rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama i koje zadovoljava sve zakonske i tehničke propise.
Frano Marušić
Direktor

 

 

Neki od projekata
Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, za svaki problem koji klijenti imaju, uvijek se pronađe najbolje rješenje. Ostvareni rezultati pokazuju izvrsnost u tome, a usluga se konstantno unapređuje povratnim informacijama krajnjih korisnika.
AD PLASTIK
ARENA CENTAR ZAGREB
ARENA ZAGREB
ARHEOLOŠKI MUZEJ OSIJEK
ARHITEKTONSKI FAKULTET ZAGREB
BANCO POPOLARE CROATIA
CENTAR ZA VOZILA
ĐAKOVAČKA KATEDRALA
EUROHERC
FINA
FRANJEVAČKI SAMOSTAN ČIOVO
FRANJEVAČKI SAMOSTAN ŠIBENIK
GARDEN MALL
GRADSKI MUZEJ VARAŽDIN
HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA
HILTON DOUBLE TREES
HOTEL PALACE
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA
HZMO
IMPORTANNE RESORT DUBROVNIK
INA
INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ
JADRANSKI NAFTOVOD
KANDIT OSIJEK
KENTBANK
MANASTIR KRUPA
MEDIKA
MORH
MUZEJ MIMARA
MUZIČKA AKADEMIJA ZAGREB
ODLAGALIŠTE OTPADA TREBEŽ
OMV
PLINACRO
PRIVREDNA BANKA ZAGREB
RAIFFEISEN BANK AUSTRIA
ŠUMARSKI FAKULTET ZAGREB
VISIUM MUSEUM DUBROVNIK
ZAGREBAČKE OTPADNE VODE
ZLATARNA PRAHIR
ZOOLOŠKI VRT ZAGREB
Naš tim
Tvrtka Tehnozavod d.o.o broji više od 90 zaposlenika čije struke i kompetencije garantiraju profesionalan pristup razvoju i ostvarenju ideja korisnika.
Krešimir Marušić
Predsjednik Uprave
E-mail: kresimir.marusic@tehnozavod.hr
Marko Marušić
Član Uprave
E-mail: marko.marusic@tehnozavod.hr
Igor Benko
Direktor sektora za operativno tehničke poslove
E-mail: igor.benko@tehnozavod.hr
Stjepan Novosel
Direktor sektora za projektne poslove
E-mail: stjepan.novosel@tehnozavod.hr
Dorotea Ivana Horvat
Voditelj ljudskih potencijala
E-mail: doroteaivana.horvat@tehnozavod.hr
Suzana Lamešić
Direktor računovodstva i financija
E-mail: suzana.lamesic@tehnozavod.hr
Ivica Puljiz
Direktor sektora za komercijalne poslove
E-mail: ivica.puljiz@tehnozavod.hr