Novosti

Implementacija sustava za mjerenje tjelesne temperature u zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske

Ugradili smo 29 termovozijskih kamera unutar zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske. Termovizijske kamere će služiti za detekciju povišene tjelesne temperature te su izuzetno korisne za kontrolu na mjestima velikog protoka ljudi, a osobito u bolnicama. Projekt je bio financiran od strane Hrvatskih Rotarijanaca.

“Hrvatski Rotarijanci do sada su već nebrojeno puta i na različite načine pomagali zajednici, pa tako i sada u ovoj krizi želimo pomoći vlastitim donacijama i kroz Rotary zakladu. Klubovi diljem Hrvatske već su donirali značajne količine zaštitne opreme, a sada nabavkom termovizijskih kamera želimo dati još veći, a ujedno i dugoročan doprinos. Rotary Hrvatska je osigurao značajna sredstva za nabavku takvih kamera, no ovim putem zahvaljujem i kompanijama Dahua Technology te Tehnozavod Marušić, što su prepoznali vrijednost ovog projekta i svojim nam doprinosom pomogli“, rekao je Danijel Jozić, Guverner Rotary International Distrikta 1913 Hrvatska.

 

“Prepoznali smo vrijednost projekta Rotary kluba i svojim doprinosom pomogli realizaciji ovog projekta. Smatramo da sinergijom gospodarskih subjekata i udruga koje su u službi zajednice uvijek možemo pronaći način za učinkovit odgovor na izazove stavljene pred zajednicu u kojoj živimo i radimo. Ovaj projekt je definitivno učinkovit i pravovremen odgovor.” Kresimir Marusic

 

Zadnje objavljeno