Novosti

Konferencija Izazovi u zaštiti industrije i infrastrukture

Sudjelovali smo na konferenciji “Izazovi u zaštiti industrije i infrastrukture” u organizaciji Časopisa Zaštita. Vrhunski stručnjaci iz Republike Hrvatske i inozemstva govorili su o ključnim sigurnosnim izazovima s kojima se u industriji i zaštiti kritičnih infrastruktura, ključnih i digitalnih usluga susreću, te suvremenim rješenjima i iskoraku na međunarodno tržište.

Industrija i kritične infrastrukture su izuzetno značajno povezane i međuovisne. Industrija svakodnevno razvija koncepte i rješenja bitne za učinkovito funkcioniranje kritičnih infrastruktura, ključnih i digitalnih usluga te je jasno da ih ne možemo održavati i unapređivati njihovo poslovanje bez snažne potpore iz različitih segmenata industrije. Dijalog, kvalitetna suradnja i razmjena najboljih praksi između javnog, privatnog i znanstvenog sektora predstavljaju preduvjet prema kojem su određene sredine i tvrtke uspješnije od drugih.

Marko Sikirica, mag.ing.el, univ.spec.MBA u ime Tehnozavoda  pobliže je predstavio temu Napredna rješenja u zaštiti kritične infrastrukture.

Zadnje objavljeno