HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Rješenja

Već u prvom koraku, bilo da se radi o kreiranju idejnog rješenja ili ponudi za instaliranje opreme na bazi izrađenog troškovnika, pokušavamo definirati koja je namjena predviđenih sustava i koja razina zahtjevnosti i rizika je realna za traženi objekt. Jednako kao što su neki automobili pogodniji za duga putovanja, a drugi za dostavu u centru grada, tako i u odabiru sustava za određeni objekt vodimo računa o specifičnostima kako biste dobili sustav koji ispunjava Vaše potrebe, a ujedno čini optimalno rješenje po pitanju izbora tehnologije, kapaciteta i cijene.

Stvaranje idejnog rješenja u dogovoru s investitorom i krajnjim korisnikom predstavlja temelj budućeg sustava u čijoj izgradnji Vam naš tim od 15 projektanata može pomoći kako bi dobili pouzdan sustav koji na optimalan način ostvaruje sve tražene funkcionalnosti.

Obzirom da je posao kojim se bavimo velikim dijelom vezan uz sigurnost ljudi i imovine, naš fokus je stavljen na pouzdanost sustava i po pitanju detekcije i po pitanju trajnosti njegovog rada. Cilj je spriječiti i minimizirati potencijalnu štetu koja je se može dogoditi i imati negativne posljedice za vlasnika i korisnike objekta.

Šteta može biti mjerljiva (ljudske žrtve, oštećenje imovine, izostanak prihoda dok je objekt izvan funkcije), no u većini slučajeva ona je nemjerljiva i ima velike posljedice u obliku smanjenja ugleda ili izbjegavanja suradnje od strane potencijalnih klijenata. Pokušajte zamisliti sebe na godišnjem odmoru pri čemu Vas dvije noći iz kreveta na ulicu tjera lažni alarm za dojavu požara, a tu priliku netko iskoristi da bi Vam dodatno počistio sobu u noćnim uvjetima. Koju priču ćete nakon toga ispričati svojim prijateljima?

  
 image53
 image54
 image55