HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next
Automatika prolaza
Evakuacijsko ozvučenje
Konferencijski sustavi
Kontrola prolaza
Ozvučenje
Plinodojava
Portafoni
Protuprovala
Sustavi za simultano prevođenje
Vatrodojava
Videonadzor
Videoprezentacijski sustavi
 

Već gotovo 50 godina brinemo se za sigurnost i miran san naših korisnika kroz ponudu pouzdanih i trajnih rješenja tehničke zaštite prilagođenih njihovim potrebama i budgetskim mogućnostima.

Područje naših aktivnosti su sustavi tehničke sigurnosti, sustavi zaštite i audio-video sustavi. Svojim aktivnostima obuhvaćamo sve bitne korake u procesu razvoja željenog sustava kako bi osigurali punu funkcionalnost, međusobnu kompatibilnost i uravnoteženost svih komponenti i optimizaciju troškova sukladno željenim karakteristikama sustava.

Stoga kroz fazu stvaranja idejnog rješenja i projektiranje detaljno analiziramo sva relevantna pitanja za promatrani objekt i s investitorom definiramo standarde koje će konačno rješenje morati ispuniti. U fazi integracije sustava biramo dobavljače i elemente koji će na najbolji način zadovoljiti postavljene planove i ulažemo svoj rad i znanje kako bi sustav koji ćemo isporučiti pružio sve ono što je u ranijim koracima dogovoreno. Na svoja rješenja dajemo jamstvo za pouzdan rad, a kroz proces održavanja uklanjamo sve poteškoće koje se mogu dogoditi tijekom korištenja sustava i vršimo promjene na sustavima koje se mogu dogoditi kao posljedica proširenja objekta, njegove prenamjene ili iz bilo kojeg drugog razloga

SGS ISO 9001 TCL HR

SGS ISO 14001 TCL HRSGS ISO-27001 TCL HR

IDEJA. PROJEKTIRANJE. INTEGRACIJA. ODRŽAVANJE.