HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next
 
 Janaf logo 150x35

Vlado Zorić, Sektor sigurnosti i zaštite, JANAF d.d.:

Tehnozavod je sve naše zamisli i ideje zaštite kritične infrastrukture proveo u stvarnost. I tu nije bilo popusta jer nikakvi poluproizvodi i polurješenja nisu nešto na što u JANAF-u pristajemo. Pouzdanost i partnerstvo su dvije riječi kojima mogu opisati iskustvo rada s timom Tehnozavoda u proteklih 8 godina.

 

 

 

 
 Picture6

Radim Roček, sales leader Eastern Europe at Honeywell Security:

We have great cooperation with company Tehnozavod Marusic that lasts for more than 10 years. We are proud of all the projects we have done together, especially the ones that integrate our intrusion alarm, access control and CCTV in one system. They managed succesfully projects with both IP and analog CCTV, videoanalytics, large access control system (3000 employees and 35 locations) and also intruder alarm. They are our Gold partner in HIS for 2012.

 

 

 

 
 Arena Zagreb 150x100

Franjo Đurica, voditelj sigurnosti, Arena Zagreb:

Sportska dvorana je izuzetno zahtjevan objekt po pitanju sigurnosti i zaštite ljudi i imovine. Tvrtka Tehnozavod Marušić nam je ponudila i implementirala izvrsno rješenje  za sve naše zahtjeve i pokazala se kao partner u kojeg se možemo 100% pouzdati. Integracijom mnogih sustava preko zajedničke Bosch BIS platforme u stanju smo kontrolirati sve događaje na vrlo brz i jednostavan način.

 

 

 

Vrijednosti

Posao koji radimo smatramo izuzetno bitnim i svjesni smo da bilo kakav propust može imati velike posljedice kako za ljude tako i za imovinu i ugled naših klijenata i nas samih.

Stoga koristimo svaku priliku za napraviti posao na ispravan način i koristimo svaku povratnu informaciju kako bi unaprijedili razinu usluge koju pružamo. Ponosni smo na činjenicu da nas je 100% naših klijenata koji su sudjelovali u istraživanju ocijenilo kao partnera kojeg bi preporučilo svojim partnerima za suradnju, 96% je pohvalilo kvalitetu izvedenog posla, a 93,5% je izrazilo visoko zadovoljstvo brzinom rješavanja zahtjeva. Ako uzmemo u obzir sve elemente koji utječu na zadovoljstvo korisnika, jako smo zadovoljni dobivenim rezultatima i trudimo se učiniti ih još boljima.

Naš posao je specifičan po tome što rijetko dolazimo u priliku preslikati rješenje koje smo koristili na nekom prethodnom projektu. Često se suočavamo s neplaniranim situacijama poput toga da prethodna faza posla nije dovršena, zid nije tamo gdje je bio planiran ili je u zadnji čas napravljena prenamjena određenih prostorija.

  vrijednosti baner         

Stoga niti ne pokušavamo definirati stotine pravila po kojima se mi i naši zaposlenici trebamo ponašati. Umjesto toga, mi definiramo vrijednosti koje svakome od nas daju jasne smjernice pomoću kojih možemo brzo i kvalitetno donositi odluke.

  • stručnost
  • profesionalnost
  • pouzdanost
  • timski rad
  • kontinuirani razvoj

Ukoliko primijetite da se u bilo kojem dijelu posla ne pridržavamo zadanih vrijednosti, učinite nam uslugu i skrenite nam pažnju na to. Bit ćemo Vam zahvalni, a Vi ćete zauzvrat dobiti uslugu koju zaslužujete.