HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next
 
 Janaf logo 150x35

Vlado Zorić, Sektor sigurnosti i zaštite, JANAF d.d.:

Tehnozavod je sve naše zamisli i ideje zaštite kritične infrastrukture proveo u stvarnost. I tu nije bilo popusta jer nikakvi poluproizvodi i polurješenja nisu nešto na što u JANAF-u pristajemo. Pouzdanost i partnerstvo su dvije riječi kojima mogu opisati iskustvo rada s timom Tehnozavoda u proteklih 8 godina.

 

 

 

 
 Picture6

Radim Roček, sales leader Eastern Europe at Honeywell Security:

We have great cooperation with company Tehnozavod Marusic that lasts for more than 10 years. We are proud of all the projects we have done together, especially the ones that integrate our intrusion alarm, access control and CCTV in one system. They managed succesfully projects with both IP and analog CCTV, videoanalytics, large access control system (3000 employees and 35 locations) and also intruder alarm. They are our Gold partner in HIS for 2012.

 

 

 

 
 Arena Zagreb 150x100

Franjo Đurica, voditelj sigurnosti, Arena Zagreb:

Sportska dvorana je izuzetno zahtjevan objekt po pitanju sigurnosti i zaštite ljudi i imovine. Tvrtka Tehnozavod Marušić nam je ponudila i implementirala izvrsno rješenje  za sve naše zahtjeve i pokazala se kao partner u kojeg se možemo 100% pouzdati. Integracijom mnogih sustava preko zajedničke Bosch BIS platforme u stanju smo kontrolirati sve događaje na vrlo brz i jednostavan način.

 

 

 

Reference

Kao tvrtka s gotovo 50-godišnjim stažom u području tehničke zaštite i kao tvrtka s najvećim brojem projektanata i servisera imali smo priliku izvoditi mnoge među najzahtjevnijim projektima i tu smo stekli ogromno iskustvo koje nam služi i kao pozivnica za nove kompleksne projekte.

Ako bi trebali izdvojiti jedan segment u kojem predstavljamo vrhunski izbor za korisnika, to bi bio segment visokorizičnih poslova velike složenosti. Ne samo zbog toga što imamo stručnost i kapacitet za odraditi dogovorene poslove u predviđenim rokovima, nego i zato što konstatno pomičemo svoje granice učeći i usvajajući nove vještine u tom području. Među klijentima koji su nam poklonili svoje povjerenje za integriranje složenih rješenja u uvjetima visokog rizika su INA, JANAF, Privredna banka Zagreb, Arena zagreb, MORH, Garden Mall i mnogi drugi.

Ogromno povjerenje poklonili su nam i vlasnici i uprave mnogih tvrtki čiji objekti po svojoj prirodi spadaju u objekte umjerenog rizika. Ove tvrtke po svom broju svakako spadaju u najbrojniji dio naših korisnika i ponosni smo na instalirana rješenja bez obzira radi li se o pojedinačnim sustavima ili o rješenjima gdje smo instalirali sve sustave tehničke zaštite koje korisnik ima. Među klijentima u ovoj skupini izdvojili bismo Mediku, Muzej Mimara, Đakovačku katedralu i Institut Ruđer Bošković.

Za objekte niskog rizika uobičajen je pristup jednostavnosti i niske cijene pri čemu je dozvoljena veća tolerancija na mogućnost lažnih alarma ili manju trajnost i pouzdanost instaliranih sustava. Iako je ovo segment na koji smo najmanje fokusirani obzirom da su očekivanja većine korisnika u suprotnosti sa standardima po kojima mi poslujemo, možemo se pohvaliti značajnim brojem instaliranih sustava i zadovoljstvom korisnika koji su tražili i dobili sustave vrhunskih funkcionalnosti i pouzdanosti.

 

Izdvojeni referentni poslovi:

AD PLASTIK

ARENA CENTAR ZAGREB

ARENA ZAGREB (dvorana)

ARHELOŠKI MUZEJ OSIJEK

ARHITEKTONSKI FAKULTET ZAGREB         

BANCO POPOLARE CROATIA

CENTAR ZA VOZILA

ĐAKOVAČKA KATEDRALA

EUROHERC

FRANJEVAČKI SAMOSTAN ČIOVO

GARDEN MALL

GRADSKI MUZEJ VARAŽDIN

HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA

HILTON DOUBLE TREES

HOTEL PALACE

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA

HZMO

IMPORTANNE RESORT DUBROVNIK

INA d.d.

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ

JADRANSKI NAFTOVOD

KANDIT OSIJEK

MEDIKA

MORH

MUZEJ MIMARA

MUZIČKA AKADEMIJA ZAGREB

OMV

PRIVREDNA BANKA ZAGREB

RAIFFEISEN BANK

ŠUMARSKI FAKULTET ZAGREB

VISIUM MUSEUM DUBROVNIK

ZAGREBAČKE OTPADNE VODE

ZLATARNA PRAHIR