HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Društveno odgovorno poslovanje

Načinom poslovanja pokazujemo koliko cijenimo naše društvo, partnere i djelatnike. Svjesni smo odgovornosti koju imamo i ponosni na iznose kojima kroz uplate poreza i doprinosa dajemo svoj prilog razvoju društva i zajedničke imovine. Plaće našim djelatnicima nikada nisu kasnile i nalazimo se u najboljem „A“ razredu po pitanju boniteta plaćanja. Svojom redovitošću u plaćanju doprinosimo razvoju Hrvatske i dajemo primjer održivog poslovanja koji uključuje i sve naše partnere.

Ponosni smo na naša sponzorstva i donacije kojima raznim pojedincima i ustanovama pomažemo u kvaliteti njihovog života i posla i olakšavamo im dolazak do ciljeva koji se nalaze pred njima.

Naši postupci u vezi sa zbrinjavanjem otpada su u potpunosti sukladni postojećim zakonskim smjernicama, a upotrebom novih tehnologija pomažemo i u uklanjanju zastarjelih proizvoda s tržišta koji se danas smatraju nedozvoljenim i nepoželjnim za daljnju ugradnju zbog svog ionizirajućeg djelovanja.

Dodatno, korištenjem najmodernijih tehnologija u rješenjima koja nudimo smanjujemo potrošnju energije te na taj način, uz redovito recikliranje papira i njegovo smanjeno korištenje, dajemo svoj doprinos očuvanju prirode. Svoj doprinos očuvanju okoliša potvrđujemo i dobivenim 14001 ISO certifikatom.

  
A1 bonitet plaćanja - narančasti 
 Suma slika