HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next
 
 Janaf logo 150x35

Vlado Zorić, Sektor sigurnosti i zaštite, JANAF d.d.:

Tehnozavod je sve naše zamisli i ideje zaštite kritične infrastrukture proveo u stvarnost. I tu nije bilo popusta jer nikakvi poluproizvodi i polurješenja nisu nešto na što u JANAF-u pristajemo. Pouzdanost i partnerstvo su dvije riječi kojima mogu opisati iskustvo rada s timom Tehnozavoda u proteklih 8 godina.

 

 

 

 
 Picture6

Radim Roček, sales leader Eastern Europe at Honeywell Security:

We have great cooperation with company Tehnozavod Marusic that lasts for more than 10 years. We are proud of all the projects we have done together, especially the ones that integrate our intrusion alarm, access control and CCTV in one system. They managed succesfully projects with both IP and analog CCTV, videoanalytics, large access control system (3000 employees and 35 locations) and also intruder alarm. They are our Gold partner in HIS for 2012.

 

 

 

 
 Arena Zagreb 150x100

Franjo Đurica, voditelj sigurnosti, Arena Zagreb:

Sportska dvorana je izuzetno zahtjevan objekt po pitanju sigurnosti i zaštite ljudi i imovine. Tvrtka Tehnozavod Marušić nam je ponudila i implementirala izvrsno rješenje  za sve naše zahtjeve i pokazala se kao partner u kojeg se možemo 100% pouzdati. Integracijom mnogih sustava preko zajedničke Bosch BIS platforme u stanju smo kontrolirati sve događaje na vrlo brz i jednostavan način.

 

 

 

Certifikati

Izdavanjem certifikata potvrđuje se razina znanja koju tvrtke i pojedinci imaju o tematici vezanoj uz konkretne proizvode ili tehnologije. Kroz desetljeća rada i edukacije naši djelatnici i mi kao tvrtka smo dobili na stotine certifikata kojima se potvrđuje naša osposobljenost za korištenje raznih proizvoda. Međutim, ono što nas još više veseli i čini ponosnima su certifikati koji potvrđuju da su naši poslovni procesi te briga prema okolišu i zaštiti informacija na vrlo visokom nivou što nas čini partnerom u kojeg možete imati povjerenje i pri najkompleksnijim poslovima.


image39   Certifikat ISO 9001 dobili smo 2000. godine za dokazanu kvalitetu u upravljanju procesima razvoja, projektiranja, proizvodnje, instaliranja i održavanja sustava tehničke zaštite i konferencijskih sustava. Otad ga redovito obnavljamo, a dobivene smjernice koristimo kako bi konstantno usavršavali naše poslovanje.

image39   Certifikat ISO 14001 kojim se dokazuje naše poštivanje međunarodnih normi u upravljanju zaštitom okoliša dobili smo 2009. godine. Odnosi se na sve poslove kojima se bavimo koji uključuju projektiranje, ugradnju i održavanje sustava tehničke zaštite i audio-video sustava.

image41        Certfikat ISO 27001, koji smo za cjelokupno poslovanje dobili 2011. godine kao prva tvrtka u Hrvatskoj u području tehničke zaštite dokazuje da smo poduzeli sve potrebne korake za zaštitu osjetljivih informacija od neovlaštenog pristupa i izmjena. Ovaj certifikat nam je posebno drag stoga što je sigurnost glavni „proizvod” koji nudimo našim korisnicima pa smo ponosni što je stručno i nezavisno tijelo ocijenilo da se poslom sigurnosti bavimo na ispravan način.