HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Dobrodošli!

Zahvaljujemo Vam na dolasku na našu web stranicu putem koje Vam na kratak i jednostavan način želimo pokazati tko smo, čime se bavimo, zbog čega mislimo da smo izvrstan partner i koju korist Vi možete ostvariti suradnjom s nama.

Područje kojim se bavimo su sustavi tehničke zaštite i audio-video sustavi za poslovne potrebe. Time se bavimo već gotovo 50 godina.

Naši počeci sežu u daleku 1964. godinu kad je osnovan Zavod za tehničku kulturu i otad smo ugradili naše sustave u više od 18.000 objekata, počevši od malih stanova do složenih rješenja za banke, trgovačke centre i industrijska postrojenja.

Rezultati koje ostvarujemo pokazuju da to radimo dobro, a našu uslugu stalno unaprijeđujemo držeći se naših temeljnih vrijednosti i povratnih informacija koje dobivamo od naših korisnika.

Slogan koji nas usmjerava je „od ideje do rješenja“ i našim korisnicima pružamo cjelovitu podršku kako bi dobili rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama i koje zadovoljava sve zakonske i tehničke propise.

Vjerujem da ćete putem naših stranica dobiti dobar uvid u našu stručnost i iskustvo, a za sve dodatne informacije i mogućnost suradnje na raspolaganju Vam stoji naš tim od 80 djelatnika.

Lijepi pozdrav,

Frano Marušić, direktor

Frano Marušić 144x171

 Frano Marušić, direktor