HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next
 
 Janaf logo 150x35

Vlado Zorić, Sektor sigurnosti i zaštite, JANAF d.d.:

Tehnozavod je sve naše zamisli i ideje zaštite kritične infrastrukture proveo u stvarnost. I tu nije bilo popusta jer nikakvi poluproizvodi i polurješenja nisu nešto na što u JANAF-u pristajemo. Pouzdanost i partnerstvo su dvije riječi kojima mogu opisati iskustvo rada s timom Tehnozavoda u proteklih 8 godina.

 

 

 

 
 Picture6

Radim Roček, sales leader Eastern Europe at Honeywell Security:

We have great cooperation with company Tehnozavod Marusic that lasts for more than 10 years. We are proud of all the projects we have done together, especially the ones that integrate our intrusion alarm, access control and CCTV in one system. They managed succesfully projects with both IP and analog CCTV, videoanalytics, large access control system (3000 employees and 35 locations) and also intruder alarm. They are our Gold partner in HIS for 2012.

 

 

 

 
 Arena Zagreb 150x100

Franjo Đurica, voditelj sigurnosti, Arena Zagreb:

Sportska dvorana je izuzetno zahtjevan objekt po pitanju sigurnosti i zaštite ljudi i imovine. Tvrtka Tehnozavod Marušić nam je ponudila i implementirala izvrsno rješenje  za sve naše zahtjeve i pokazala se kao partner u kojeg se možemo 100% pouzdati. Integracijom mnogih sustava preko zajedničke Bosch BIS platforme u stanju smo kontrolirati sve događaje na vrlo brz i jednostavan način.

 

 

 

Objekti visokog rizika

U kategoriju objekata s visokim stupnjem rizika ubrajamo objekte kod kojih postoji povećana vjerojatnost neželjenih događaja ili se uslijed neželjenog događaja može ostvariti velika šteta. Tu spadaju banke, industrijska postrojenja, veliki hoteli, veliki trgovački centri.

Za ove objekte je zajedničko postojanje velikog broja kritičnih točaka i angažman osoba koje se na dnevnoj bazi profesionalno bave pitanjima zaštite. Obzirom na veliki broj potencijalnih rizika koji se mogu ostvariti ovdje je jako bitno prevenirati štetne događaje i prepoznati ih u najranijoj fazi kako bi se minimizirao njihov utjecaj te napraviti brzu sanaciju kako bi se posao mogao nesmetano nastaviti. Ovdje je jako bitno korištenje opreme vrhunske pouzdanosti i njeno ispravno podešavanje kako bi se izvukao maksimum iz instaliranih sustava.

Kvalitetno projektiranje je, obzirom na veličinu sustava, ovdje izuzetno bitno kako bi se ispunile sve tražene funkcionalnosti i pritom investicija održala unutar planiranih budgeta. U tu svrhu projektiramo rješenja za specifičnu namjenu različitih stupnjeva složenosti i međusobne povezanosti pri čemu je jedno od rješenja i stvaranje vlastitog nadzornog centra. U takvim nadzornim centrima, lokalno ili na udaljenoj lokaciji, možete pratiti sve što se događa na objektu, povezati alarmne događaje sa slikom na kamerama koje prate to područje ili jednostavno pratiti razvoj sumnjivih događaja.Picture5