HR EN
  • image
  • image
  • image
Previous Next
 
 Janaf logo 150x35

Vlado Zorić, Sektor sigurnosti i zaštite, JANAF d.d.:

Tehnozavod je sve naše zamisli i ideje zaštite kritične infrastrukture proveo u stvarnost. I tu nije bilo popusta jer nikakvi poluproizvodi i polurješenja nisu nešto na što u JANAF-u pristajemo. Pouzdanost i partnerstvo su dvije riječi kojima mogu opisati iskustvo rada s timom Tehnozavoda u proteklih 8 godina.

 

 

 

 
 Picture6

Radim Roček, sales leader Eastern Europe at Honeywell Security:

We have great cooperation with company Tehnozavod Marusic that lasts for more than 10 years. We are proud of all the projects we have done together, especially the ones that integrate our intrusion alarm, access control and CCTV in one system. They managed succesfully projects with both IP and analog CCTV, videoanalytics, large access control system (3000 employees and 35 locations) and also intruder alarm. They are our Gold partner in HIS for 2012.

 

 

 

 
 Arena Zagreb 150x100

Franjo Đurica, voditelj sigurnosti, Arena Zagreb:

Sportska dvorana je izuzetno zahtjevan objekt po pitanju sigurnosti i zaštite ljudi i imovine. Tvrtka Tehnozavod Marušić nam je ponudila i implementirala izvrsno rješenje  za sve naše zahtjeve i pokazala se kao partner u kojeg se možemo 100% pouzdati. Integracijom mnogih sustava preko zajedničke Bosch BIS platforme u stanju smo kontrolirati sve događaje na vrlo brz i jednostavan način.

 

 

 

Objekti niskog rizika

Kategorija niskog rizika obuhvaća stanove, kuće, vikendice, kioske i slične objekte kod kojih već i instaliranje jednostavnijeg sustava zaštite ima veliku ulogu u odvraćanju potencijalnih neželjenih gostiju. Šteta koja se pritom može ostvariti je uglavnom manjeg iznosa, a informacija s instaliranih sustava se može po želji vlasnika slati na zaštitarsku službu ili telefonskim putem na telefon vlasnika objekta koji potom, ovisno o slučaju, angažira policiju ili zaštitare.

Treba uzeti u obzir da rizik ipak ne ovisi samo o vrsti objekta, nego i o nizu drugih elemenata kao što su protočnost ljudi, radno vrijeme, gotovinski promet koji se ostvaruje u objektu, lokacija u odnosu na glavne prometnice,... Stoga je vrlo korisno konzultirati se sa stručnjacima u ovom području kako bi razina zaštite bila optimalna.

I za ove sustave je zakonski bitno da ih instalira tvrtka koja je ovlaštena po Zakonu o privatnoj zaštiti i koja će Vam izdati potrebna uvjerenja koja mogu poslužiti i za dobivanje popusta pri zaključivanju police osiguranja imovine.  

Picture 9 
 Picture 8