HR EN

Programi prezentacijski sustavi 945x201


 

Videoprezentacijski sustavi

Vidoeprezentacijski sustavi služe za prikaz slike ili filma prema većem broju gledatelja ili sudionika prezentacije i svoju namjenu imaju u velikom rasponu aplikacija. Image

Svakako su drugačiji zahtjevi za sustav koji se dvaput dnevno koristi u dvorani za sastanke velikih tvrtki nego što su to zahtjevi za postavljanje videoekrana koji 24 sata dnevno služi u nadzornom centru zaštitarske tvrtke. Odabir tehnologija i proizvoda koji se koriste ovisi o cijelom nizu parametara koji se koriste za konkretni objekt pa tako razlikujemo platna s prednjom i stražnjom projekcijom, LCD ekrane, videozidove pravilnih oblika i videozidove građene od manjih kocki koje se mogu slagati u razne nepravilne oblike i tako svojim vizualnim oblikom dodatno pojačati dojam prezentacije.

Navedena rješenja razlikuju se po svojoj trajnosti, karakteristikama slike, otpornosti na vremenske uvjete, dimenzijama, cijenama i kvaliteti slike u različitim svjetlosnim uvjetima. U sklopu videoprezentacijskih rješenja nudimo cjeloviti sustave sa svim elementima uključujući ugradnju sustava u prostor u kojem će biti korišteni.